b&b collection
Istoric:
Brandul Tateossian a fost creat de catre Robert Tateossian in anul 1990 cu dorinta de a exprima personalitatea si stilul prin accesorii unice, lucrate delicat si meticulos. Notele jucause, exprimate liber, sunt imprimate atent in esenta brandului fiind adesea transpuse in design, rezultand astfel articole de bijuterii unice, usor de purtat.
Avand sediul central in Londra si showroomuri in Londra si New York, Tateossian este o companie internationala cu peste 70 de angajati. Din Siberia pana in Arabia Saudita, Tateossian este prezent in numeroase tari cu peste 1000 puncte de vanzare in cadrul celor mai prestigioase magazine si centre comerciale, precum Tsum in Moscova, Harrods in Londra, Saks in New York si Isetan in Tokyo.
Tateossian London are de asemenea o retea vasta de distributie a colectiilor private, lucrand alaturi de cele mai respectate case de moda. In plus, brandul este disponibil in duty-free-uri si la bordul navelor principalelor linii aeriene, inclusiv Emirates Airlines, KLM, Japanese Airlines si Cathay Pacific Airways.
Inovatia, creativitatea si calitatea sunt valorile principale ale brandului Tateossian.

Filozofie
Insasi lumea este sursa de inspiratie a brandului Tateossian, nu doar pentru a descoperi materiale si pietre noi, dar si pentru a explora, a prelua aceste experiente si a le transpune in piese ravisante. Unicitatea designului a pozitionat brandul printre cele preferate in randul celor care doresc accesorii care sa reflecte si sa le puna in evidenta sensibilitatea si stilul.
Materialele neconventionale sunt cu ingeniozitate imbinate cu elemente traditionale, astfel dand nastere unor tendinte contemporane si exceptionale. Tateossian este renumit ca fiind un brand care provoaca constant limitele designului de bijuterii, dar si un brand care reuseste cu succes sa combine creatiile originale cu ideea de libertate de miscare.
Colectia cuprinde butoni si ace de cravata.

Caracteristici bijuterii:
METAL placat cu rodiu , ruteniu, rose si carbon negru/gri la unele modele;
Email: negru, albastru, mov;
Pietre: elemente Swarovski, M.O.P., cristal.

Colectii: Business, Carbon, Timeless & Classic, Colour & Nature, Mechanical, Colour & Sparkle