b&b collection

Campanii promotionale comunicate in cadrul site-uluiPromotie SWAROVSKI SALE

  1. Oferta este valabila in perioada 22.06. – 31.07.2022.

  2. Oferta este aplicabila produselor Swarovski selectate din categoriile: Bijuterii si Instrumente de Scris, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount si eticheta personalizata "Swarovski Sale".

  3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

  4. Oferta comunicata in cadrul campaniei este valabil si in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie, in limita stocului din fiecare magazin. Preturile din reteaua de magazine pot diferi de cele din cadrul website-ului www.bb-shop.roTermeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile comunicate in cadrul site-ului sunt aferente retelei de magazine fizice, in limita stocului din fiecare magazin.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.

Intre caracteristicile produselor si cele evidentiate prin pozele acestora pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.