b&b collection

Campanii promotionale comunicate in cadrul site-uluiWINTER SALE, 10 – 31 Ianuarie 2022

  1. Campania este valabila in perioada 10 – 31 Ianuarie 2022, in limita stocului disponibil.

  2. Oferta este aplicabila produselor selectate din categoriile: bijuterii, ceasuri, ceasuri de perete/birou, curele/bratari ceasuri, genti si accesorii, instrumente de scris, brichete si bricege afisate in cadrul site-ului si semnalizate cu:

    • - eticheta "WINTER SALE". Pentru produsele semnalizate cu aceasta eticheta, discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs, fiind inclus in pretul de vanzare final al produsului.
    • - eticheta "WINTER SALE +EXTRA DISCOUNT X% la vanzare". Pentru aceste produse, la pretul de vanzare afisat pe site se va aplica extra discountul mentionat pe eticheta. Extra discountul se acorda la momentul vanzarii, in magazinele fizice, sau online, pe bb-shop.ro.
  3. Produsele din oferta de Winter Sale sunt disponibile in limita stocului disponibil din fiecare magazin. Pe durata desfasurarii campaniei Winter Sale informatia despre disponibilitatea produselor in magazine, accesibila prin butonul " Vezi disponibilitate in MAGAZINE" din paginile de produse, este una orientativa. Va rugam sa contactati direct magazinul dorit pentru a confirma disponibilitatea exacta la un anumit moment – date de contact disponibile aici.Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile comunicate in cadrul site-ului sunt aferente retelei de magazine fizice, in limita stocului din fiecare magazin.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.

Intre caracteristicile produselor si cele evidentiate prin pozele acestora pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.