b&b collection

Campanii promotionale comunicate in cadrul site-ului1. FOSSIL FALL PROMOTION, -30% la produsele selectate, 5-21 octombrie 2018

  1. Oferta este valabila in perioada 5 - 21 octombrie 2018.

  2. Oferta este aplicabila gentilor si accesoriilor Fossil selectate, disponibile aici , afisate in cadrul site-ului cu eticheta de produs personalizata cu textul "FALL PROMO".

  3. Oferta consta in acordarea unui discount procentual de 30%, afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

  4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice FOSSIL STORE in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.


2. Pret extraSPECIAL pentru bijuteriile Guess, 19 septembrie - 18 octombrie 2018

  1. Oferta este valabila in perioada 19 septembrie - 18 octombrie 2018.

  2. Oferta este aplicabila bijuteriilor Guess din colectia denumita "Pret Special", disponibila aici , afisate in cadrul site-ului cu eticheta de produs personalizata cu textul "BEST DEAL".

  3. Oferta consta in acordarea unui discount procentual de 10% la pretul special de vanzare. Discountul procentual de 10% va fi afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs, fiind inclus in pretul de vanzare final al produsului.

  4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.


Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile sunt valabile in reteaua de magazine fizice, in limita stocului.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.