b&b collection

B&B Collection – locul in care stilul, eleganta si diversitatea isi dau intalnire

Descopera colectia bogata de ceasuri, bijuterii si multe alte accesorii cu adevarat impresionante!


Povestea gruplui B&B Collection a luat nastere din dorinta de a oferi experiente memorabile celor care isi propun sa daruiasca emotie printr-un simplu gest si, cu atat mai mult, pasionatilor de bijuterii si ceasuri din Romania.


Pas cu pas, in peste 20 de ani, am pus bazele mai multor retele de retail de ceasuri si bijuterii, ajungand sa numaram acum peste 150 de magazine pe piata din Romania, 5 concepte proprii (Kultho, Splend’or, Be in time, B&B Collection, B&B Shop), 4 monobranduri franciza (Chopard, Breitling, Longines, Tissot) si peste 150 de branduri internationele in portofoliu.


Fiecare bijuterie, fiecare ceas care se regasesc in colectia noastra spun o poveste. Iar aceste povesti, la randul lor, au rolul de a crea momente speciale, care vor starni emotie ce va dainui chiar si peste ani.


B&B Collection este, de asemenea, un important jucator pe piata cosmeticelor si parfumeriei din Romania, prin lantul sau de magazine Kendra Beauty Cosmetics.


O noua etapa in dezvoltarea retelei de retail a grupului B&B Collection s-a conturat odata cu deschiderea magazinului online bb-shop.ro, magazinul umbrela al tuturor conceptelor fizice de magazine, care prezinta clientilor nostri cea mai mare diversitate de ceasuri si bijuterii din Romania.


Te invitam sa fii parte din povestea noastra si impreuna sa ne bucuram de spectaculozitatea fiecarui accesoriu care ne completeaza tinutele!


MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a surprinde prin intermediul celor mai noi colectii de ceasuri si bijuterii ale brandurilor internationale de renume. Astfel, ne propunem sa ii inspiram pe cei care pasesc in universul ceasurilor si bijuteriilor cu stil, dar si sa-i ghidam catre alegerea cadoului perfect.


Viziunea

Viziunea noastra este reprezentata de mentinerea pozitiei de lider pe piata importului si distributiei de ceasuri si bijuterii. De aceea, experientele memorabile intr-un cadru cu totul special si calitatea produselor vor sta intotdeauna la baza activitatii noastre.


Valori

Atitudine orientata catre client

Ne propunem sa fim o sursa de inspiratie pentru fiecare client, contribuind astfel la obtinerea unor alegeri inspirate atat pentru propria personalitate, cat si pentru cei dragi.


Calitate

Calitatea reprezinta una dintre cele mai importante valori care contribuie la respectarea promisiunilor adresate clientilor nostri. Astfel, fiecare produs dispune de certificari ale normelor europene urmarite indeaproape de partenerii nostri, dar si de companie.


Performanta

Parteneriatele de lunga durata sunt intotdeauna consolidate pe baza increderii, a flexibilitatii, dar si a feedback-urilor constructive. Drept urmare, ne ghidam intreaga activitate urmarind aceste criterii pentru atingerea performantelor ce reprezinta obiectivul nostru.


Inovatie

Gratie spiritului inovator, clientii nostri se pot bucura astazi de experiente memorabile in cadrul celor patru concepte fizice de magazine de ceasuri si bijuterii (KULTHO, Splend'or, Be in time si B&B Collection), in cadrul francizelor internationale pe care le operam in Romania (Chopard, Breitling, Longines, Tissot) dar si magazinului pentru cosmetice - KENDRA beauty cosmetics si a magazinului bb-shop.rom, care reuneste online toata gama de produse prezentata in magazinele nostre fizice.


B&B Collection/B&B SHOP - Cel mai bun raport pret/calitate – Retea de Magazine de Bijuterii – certificare Best Buy Award 2019/2020 Votat de consumatori

b&b collection bb-shop

In urma sondajului efectuat in 2019 pe piata din Romania de catre organizatia ICERTIAS, B&B Collection si B&B SHOP au primit certificarea Best Buy Award pentru Reteaua de Magazine de Bijuterii cu cel mai bun raport pret/calitate, conform optiunii exprimate liber de consumatori. Mai multe detalii