b&b collection

Casa Chopard, simbol al pasiunii pentru excelenta, este o afacere detinuta 100% de catre familia Scheufele, cea care a condus brandul catre topurile internationale.

De 40 de ani, faimoasele creatii Happy Diamonds stralucesc luminoase si fascinante. Conceptul acestei colectii reprezentative este unic in domeniul ceasurilor si bijuteriilor. Delicata si perena, totusi indrazneata si moderna, colectia Happy Diamonds portretizeaza personalitatile independente ale acestor modele speciale.

Colectia L.U.C este un tribut adus lui Louis-Ulysse Chopard, cel care a fondat compania in Elvetia, in 1860. Co-presedintele Chopard, Karl-Friedrich Scheufele, a fost inspirat de o idee revolutionara care avea sa se concretizeze in 1996: revitalizarea traditiei orologere initiate de fondatorul companiei. Astazi, 20 de ani mai târziu, manufactura L.U.C realizeaza ceasuri exceptionale ce satisfac chiar si cei mai pretentiosi dintre pasionatii orologeriei.


Universul Chopard va asteapta in magazinul din Baneasa Shopping City. Suntem nerabdatori sa ne vizitati.

Masuri de igiena in MAGAZINE

In acest moment, prioritatea noastra este sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a proteja sanatatea tuturor.

Toate magazinele noastre au fost curatate, dezinfectate si igienizate inainte de a fi deschise, conform normelor stabilite de autoritati. De asemenea, pentru mai multa siguranta, avem grija sa dezinfectam de mai multe ori, pe parcursul aceleiasi zile, zonele atinse frecvent.

Pentru a redeschide magazinele, ne-am instruit echipele si le-am furnizat toate informatiile de care aveau nevoie pentru a avea grija de ei si de clientii nostri. Mai mult decat atat, pe langa respectarea masurilor de distantare sociala, vor purta masti si manusi, isi vor dezinfecta mainile in mod regulat la punctele de dezinfectare din magazine si li se va lua temperatura in fiecare zi, inainte sa intre in magazine.

In zona caselor de marcat veti observa pe jos o serie de benzi. Aceste benzi au fost folosite pentru a va arata exact unde trebuie sa va opriti atunci cand stati la rand pentru a achita. Va recomandam plata cu cardul pentru a proteja cat mai multi oameni. POS-urile sunt dezinfectate dupa fiecare folosire.

Veti gasi in magazin solutie dezinfectanta pe care va incurajam sa o folositi atat la intrarea, cat si la iesirea din magazin. De asemenea, dupa cum stiti, purtarea mastii este obligatorie in locurile inchise, cum sunt mallurile si, implicit, magazinele noastre, astfel ca va rugam sa respectati aceasta regula.

Va multumim pentru tot suportul in aceasta perioada si asteptam sa putem reveni cat mai curand la normal.

Conform ultimelor reglementari in vigoare privind masurile de prevenire a pandemiei Covid 19, va informam ca magazinele noastre se supun programului centrelor comerciale din care fac parte, asa cum este acesta stabilit de autoritati.


Oras
Centru comercial
Adresa
Telefon
Program
Detalii Magazin
Google Maps
Oras: Bucuresti
Centru Comercial: Baneasa Shopping City
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D, Sector 1
Telefon: 0731.600.865
Program: L-V 10:00-22:00, S 10:00-22:00, D 10:00-22:00
Detalii Magazin: web
Vezi in Google Maps:

Acum, colectiile Chopard sunt disponibile si in magazinul KULTHO din Cluj Vivo!

Oras
Centru comercial
Adresa
Telefon
Program
Detalii Magazin
Google Maps
Oras: Cluj Napoca
Centru Comercial: VIVO! Cluj-Napoca
Adresa: Str.Avram Iancu, Nr.492-500
Telefon: 0731.600.893
Program: L-V 10:00-22:00, S 10:00-22:00, D 10:00-22:00
Detalii Magazin: web
Vezi in Google Maps: