b&b collection

Conceptul KULTHO Diamonds aduce in Romania cea mai variata selectie de branduri internationale pentru bijuteriile de lux, cladite de-a lungul anilor pe principii de excelenta in executie si prelucrare a metalelor.
In magazinul KULTHO Diamonds, fiecare brand recunoscut la nivel international se evidentiaza prin unicitatea bijuteriilor finisate manual de catre cei mai talentati maestri bijutieri:

Pomellato ofera cea mai mare varietate de culori in pietrele pretioase, lucrandu-le intr-o maniera artizanala ce le ofera o aura de lux, pretiozitate si extraordinara frumusete.
La Annamaria Cammilli - arta si moda se imbina cu traditia antica a aurarilor; creatoarea si pictorita Annamaria Cammilli prezinta aurul in cele mai intense si originale nuante, evidentiind jocurile de lumini si umbre in sase tonalitati unice.
Inventatorul perlelor de cultura, Mikimoto este astazi un imperiu japonez de renume mondial.
Messika va invita sa descoperiti povestea unei pasiuni transmise din generatie in generatie si apoi oferita tuturor iubitorilor celei mai pretioase dintre geme: diamantul.
Chaumet, brandul de referinta al perioadei Belle Epoque ce a continuat traditia si istoria Casei pana in prezent.
Dinh Van este creatorul formelor pure si simple, simbol incontestabil al superbului Paris.
Roberto Coin isi semneaza fiecare creatie prin aplicarea ingenioasa a unui rubin, simbol al norocului si bunastarii, astfel incat sa fie in contact permanent cu purtatoarea bijuteriei.
Carrera y Carrera reuneste artizani care lucreaza in atelierul din Madrid si realizeaza manual fiecare bijuterie, transpunand astfel in designul pieselor caracterul pasional iberic, entuziasmul si iubirea de viata.
Marco Bicego este marturia dinamismului si a inovatiei italiene.
Giorgio Visconti este imbinarea perfecta intre eleganta si stil contemporan, intre desingul modern si giuvaiergeria italiana traditionala.
Salvini este brandul creat cu ajutorul celor mai iscusiti maestri bijutieri, premiati cu Diamond International Award, Oscarul acestui univers.
Palmiero este brandul italian care a stabilit stilul noilor creatii artistice transformate in piese exclusive.

Suntem bucurosi sa va insotim intr-o calatorie prin universul rafinat si elegant al celor mai potrivite bijuterii pentru momentele speciale din viata dumneavoastra. Acum, visul a devenit realitate: KULTHO Diamonds.

Oras
Centru comercial
Adresa
Telefon
Program
Detalii Magazin
Google Maps
Oras: Bucuresti
Centru Comercial: Baneasa Shopping City
Adresa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr.42 D, Sector 1
Telefon: 0799.105.553
Program: MOMENTAN INCHIS
Detalii Magazin: web
Vezi in Google Maps:
Oras: Bucuresti
Centru Comercial: AFI Cotroceni
Adresa: Str. Vasile Milea, Nr. 4, Sector 6
Telefon: 0726.244.562
Program: MOMENTAN INCHIS
Detalii Magazin:
Vezi in Google Maps: