b&b collection

Un concept unic in Romania, care aduce intr-un singur loc cele mai renumite branduri de bijuterii la nivel mondial, KULTHO Diamonds abordeaza notiunea de lux dintr-o perspectiva completa, ce vizeaza atat varietatea, cat si crearea unei experiente autentice memorabile.

Adresat femeii moderne, cu un gust format pentru excelenta si care iubeste arta in orice manifestare a sa, KULTHO Diamonds este expresia unui stil de viata in care accentul cade intotdeauna pe luxul autentic.

Cu un portofoliu de exceptie ce eleveaza conceptul autohton la rang de “world-class jewelry”, KULTHO Diamonds uneste sub cupola sa marci de bijuterii consacrate la nivel global precum Pomellato, Messika, Pasquale Bruni, Roberto Coin, Marco Bicego, Annamaria Cammilli, Chaumet, Dinh Van, Mikimoto, Fope, Giorgio Visconti, Palmiero.


Masuri de igiena in MAGAZINE

In acest moment, prioritatea noastra este sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a proteja sanatatea tuturor.

Toate magazinele noastre au fost curatate, dezinfectate si igienizate inainte de a fi deschise, conform normelor stabilite de autoritati. De asemenea, pentru mai multa siguranta, avem grija sa dezinfectam de mai multe ori, pe parcursul aceleiasi zile, zonele atinse frecvent.

Pentru a redeschide magazinele, ne-am instruit echipele si le-am furnizat toate informatiile de care aveau nevoie pentru a avea grija de ei si de clientii nostri. Mai mult decat atat, pe langa respectarea masurilor de distantare sociala, vor purta masti si manusi, isi vor dezinfecta mainile in mod regulat la punctele de dezinfectare din magazine si li se va lua temperatura in fiecare zi, inainte sa intre in magazine.

In zona caselor de marcat veti observa pe jos o serie de benzi. Aceste benzi au fost folosite pentru a va arata exact unde trebuie sa va opriti atunci cand stati la rand pentru a achita. Va recomandam plata cu cardul pentru a proteja cat mai multi oameni. POS-urile sunt dezinfectate dupa fiecare folosire.

Veti gasi in magazin solutie dezinfectanta pe care va incurajam sa o folositi atat la intrarea, cat si la iesirea din magazin. De asemenea, dupa cum stiti, purtarea mastii este obligatorie in locurile inchise, cum sunt mallurile si, implicit, magazinele noastre, astfel ca va rugam sa respectati aceasta regula.

Va multumim pentru tot suportul in aceasta perioada si asteptam sa putem reveni cat mai curand la normal.

Conform ultimelor reglementari in vigoare privind masurile de prevenire a pandemiei Covid 19, va informam ca magazinele noastre se supun programului centrelor comerciale din care fac parte, asa cum este acesta stabilit de autoritati.

Oras
Centru comercial
Adresa
Telefon
Program
Detalii Magazin
Google Maps
Oras: Bucuresti
Centru Comercial: Baneasa Shopping City
Adresa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr.42 D, Sector 1
Telefon: 0799.105.553
Program: L-V 10:00-22:00, S 10:00-22:00, D 10:00-22:00
Detalii Magazin: web
Vezi in Google Maps:
Oras: Bucuresti
Centru Comercial: AFI Cotroceni
Adresa: Str. Vasile Milea, Nr. 4, Sector 6
Telefon: 0726.244.562
Program: L-J 10:00-22:00, V-S 10:00-23:30, D 10:00-22:00
Detalii Magazin: web
Vezi in Google Maps:
Oras: Brasov
Centru Comercial: AFI Brasov
Adresa: Bd. 15 Noiembrie, nr. 78
Telefon: 0727.227.645
Program: L-D 10:00-22:00
Detalii Magazin:
Vezi in Google Maps: