b&b collection
Prezentare brand:
  • Brandul Spark a fost fondat in 2003 in Polonia. Lansarea brandului a fost inspirata de Elementele Swarovski, de stralucirea si taieturile precise ale cristalelor.
  • Spark reprezinta o selectie fabuloasa de bijuterii elegante, infrumusetate de o gama larga de cristale Swarovski, special create pentru femeia moderna care adora moda.
  • Bijuteriile sunt inovatoare si rafinate, perfecte atat pentru a fi purtate zi de zi, cat si la ocazii speciale. SPARK imbina diverse materiale - nu doar cristale decorative si argint, dar si Alcantara® (un material nobil si elegant) – eleganta si trendurile din moda pentru a da nastere unor modele tineresti si indraznete.
  • Brandul SPARK - Crystal Jewellery a primit din partea Swarovski dreptul si autorizatia de a folosi Marca de Calitate "Made with SWAROVSKI ELEMENTS". Aceasta este un simbol al calitatii, iar pentru SPARK reprezinta reafirmarea prestigiului, aducand valoare colectiei si in acelasi timp oferind consumatorului garantia ca achizitioneaza un produs de inalta calitate.
  • SPARK propune o colectie de bijuterii moderne si stralucitoare care inspira admiratie, iubire si creativitate.
Colectia de bijuterii cuprinde modele de dama: bratari, coliere, pandantive, cercei, inele.

Caracteristici bijuterii:
  • ARGINT 925‰
  • Elemente Swarovski – brand premium pentru cele mai bune cristale produse de catre Swarovski. Disponibile intr-o mare diversitate de culori, efecte, forme si dimensiuni, Elementele Swarovski ofera designerilor o fabuloasa paleta de inspiratie. Nascute din pasiunea pentru detaliu si taierea de inalta precizie a materialului, aduc o nota de rafinament bijuteriilor pe care le infrumuseteaza. Acestea pot fi recunoscute prin eticheta "MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS", care serveste drept certificat de autenticitate.
  • Alcantara® - un material unic si inovator, utilizat pentru a acoperi suprafetele. Este creatia unei tehnologii originale care nu a fost egalata pana acum, si care este utilizata de cele mai prestigioase companii din intreaga lume. Alcantara® imbina eleganta si culorile bogate cu rezistenta la uzura.
Colectii: Alcantara, Basic, Candy, Pearls&Beads, Rainbow, Savanna.