b&b collection
Prezentarea brandului:
Pomellato a fost fondat la Milano, Italia, de catre Pino Rabolini in anul 1967. Rabolini, fiul unui aurar milanez si membru de baza al comunitatii artistice din Milano, sosi cu inovatoarea idee de a introduce conceptul de prêt‐à‐porter in lumea conservatoare a bijuteriilor. Cincizeci de ani mai tarziu, aceste exuberante si deosebite modele au ajuns sa fie apreciate nu numai in Italia, ci si pe intregul mapamond al bijuteriilor.
Intr-o maniera originala si chiar de avangarda, sofisticatele combinatii de pietre colorate ale brandului Pomellato propun taieturi neobisnuite ale pietrelor pretioase si modele inovatoare. Fiind lucrate impecabil, piesele Pomellato au determinat ca brandul, in timp, sa cuprinda esenta unei frumuseti pe cat de moderne, pe atat de neconventionale, dar si usor de recunoscut prin stilul unic al Casei Pomellato.
Pomellato este fara indoiala precursorul conceptului de New Precious. Inca de la inceput, Pomellato, ca orice bijutier neconventional si colorat, a deschis drumul catre folosirea pietrelor pretioase cu o paleta diversa de culori, care nu pot fi gasite la bijuteriile obisnuite.
Pomellato foloseste cea mai mare varietate de culori in pietrele pretioase, lucrandu-le intr-o maniera artizanala ce le ofera o aura de lux, pretiozitate si extraordinara frumusete.
Pomellato ESTE culoare.

Valorile Pomellato:
DESIGN UNIC
Volumele senzuale, detaliile inconfundabile si formele sofisticate ne transforma bijuteriile in adevarate dorinte.
LUX MILANEZ
Stilul elegant si simplist inspirat de moda si designul milanez.
Traditie puternica bazata pe mestesugirea remarcabila si calitatea lipsita de vreun compromis.
STILUL NECONVENTIONAL
Bijuteriile Pomellato au fost concepute pentru a fi indraznete: combinatii noi de culori si materiale, proportii surprinzatoare si un design inconfundabil. In ciuda stilului unic, bijuteriile Pomellato sunt foarte usor de purtat.

Colectia de bijuterii de dama Pomellato este formata din: inele, bratari, coliere, pandantive, cercei.

Caracteristici bijuterii:
Material: AUR 750‰ (alb, galben si roz), argint, ceramica.
Pietre pretioase: Adular, ametist, diamant (negru, maro, alb), safir (albastru, albastru-inchis, roz, portocaliu sintetic, roz sintetic), topaz (albastru, alb), crisopraz, smarald, granat, agat, turmalina, cuart, iolit, jad, onix, peridot, prasiolit, rubin, peruzea.
Colectii: Nudo, Tango, Sabbia, M’ama non m’ama, Capri, Victoria Arabesque, Rittrat.