b&b collection
Oliver Weber
  • Oliver Weber este brand-ul unui fost sportiv de renume international care a devenit antreprenor in industria bijuteriilor. Asemeni multor copii din Austria, Oliver a inceput sa schieze la frageda varsta de trei ani. Dupa castigarea Campionatelor Tyrolean Junior si dupa trei ani in care a reprezentat Austria la Cupa Europeana si Cupa Mondiala, Oliver s-a alaturat turului american si japonez timp de sase ani, perioada in care a fost cel mai tanar participant.
  • Totusi, la varsta de 27 de ani se indeparteaza de ski, se reintoarce catre studii si se alatura companiei Swarovski, lider mondial in producerea si comercializarea de cristale. Viziunea sa de a crea bijuterii inovatoare s-a materializat atunci cand a fondat compania Westa impreuna cu Alexander Stabinger, acesta din urma lucrand, de asemenea, in pozitie de management in cadrul companiei Swarovski. Brand-ul Oliver Weber este fondat in 1994 la Mils in Austria. Dezvoltarea companiei a fost remarcabila, iar "Oliver Weber" a devenit un brand renumit, fiind comercializat in peste 60 de tari din intreaga lume prin intermediul bijutierilor independenti si al magazinelor monobrand.
Filozofia brand-ului:
  • Inca de la fondarea companiei, au fost create mai multe colectii "Fashion Collection by Oliver Weber", 'Life by Oliver Weber" si "Steel by Oliver Weber", precum si alte categorii de produse: posete, portofele, accesorii de par, curele, ochelari - toate impartasind aceeasi filozofie in care regasim excelenta in design si calitate. Rezultatul muncii unei echipe de specialisti a fost crearea unei colectii de bijuterii infrumusetate de cristale. Toate produsele sunt "nickel free" si vin insotite de o garantie de 2 ani.
  • Oliver Weber este una dintre putinele companii ale carei produse au primit certificatul international de calitate "Made with Swarovski Elements". Aceasta sintaxa indica faptul ca toate bijuteriile Oliver Weber utilizeaza exclusiv elemente Swarovski, o garantie ca atat calitatea cat si producerea cristalelor sunt asigurate de controale de calitate riguroase. Fiecare bijuterie este studiata cu precizie, iar toate cristalele sunt setate manual cu deosebita grija. Majoritatea cristatelor dispun pe spate de o foita de aur sau argint care sporeste si mai mult stralucirea datorita reflexiei in foita respectiva.
  • Colectiile Oliver Weber sarbatoresc creativitatea infinita a elementelor Swarovski, imbinand-o cu combinatii magice de lumini si culori.
Colectia de bijuterii cuprinde bijuterii adresate femeilor: cercei, coliere, bratari, pandantive.

Caracteristici bijuterii:
  • Materiale: aliaj cu cositor sau alama cu straturi diverse si placare cu rodiu.
  • Colectia Oliver Weber utilizeaza doar Swarovski Elements pentru toate produsele. Oliver Weber lucreaza doar cu cel mai bun cristal, cristalul unic Swarovski. Cristalul este sticla cu plumb cu fatete care a fost taiata manual sau automat. Oxidul de plumb adaugat sticlei ii ofera un indice de refractie mult mai mare decat in cazul sticlei banale, facand-o mai stralucitoare. Cristalul poate contine pana la 35% plumb, procent ce ofera cea mai mare stralucire. Cristalul este fatetat cu o atentie deosebita, creand minunate prisme de lumina. Culori stralucitoare si straturi de placare sunt adaugate pentru a crea bijuterii frumoase intr-o mare varietate de forme si dimensiuni.
Colectii: "Fashion Collection by Oliver Weber", "Life by Oliver Weber" si "Steel by Oliver Weber".