b&b collection
Istoric:
DKNY a fost fondat in 1989, de catre Donna Karan.
Donna Karan reprezinta unul dintre designerii de moda cei mai importanti la ora actuala. Intelegand impactul pe care moda il are asupra tuturor formelor de design pe care le avem in jurul nostru, Donna Karan a ales sa isi ramifice domeniul de activitate prin crearea unor colectii suprinzatoare de bijuterii – care completeaza cu succes creatiile vestimentare ale designerului.
Anul 2009 reprezinta celebrarea celor 20 de ani de prezenta pe piata internationala, motiv pentru care noile colectii de ceasuri DKNY reflecta mai mult ca oricand frumusetea stilului urban consacrat, castigat de-a lungul anilor.
In fiecare an sunt lansate doua colectii noi, in primavara si toamna, in sincron cu colectiile vestimentare. De asemenea, sunt lansate si colectii tematice, cum ar fi cele speciale de vara sau editiile limitate distribuite pe piata cu ocazia unor evenimente speciale (Valentine's Day).

Prezentare brand:
Donna Karan New York reprezinta esenta orasului New York. Bijuteriile DKNY surprind unicitatea metropolei, exprimata printr-un stil dinamic si plin de viata, care poate fi cu usurinta abordat de oricine doreste sa fie in tendinte. Conturand mereu un trend in moda, bijuteriile DKNY pot fi asociate cu inovatia, calitatea si creativitatea. Energia si efervescenta New York-ului sunt captate in fiecare bijuterie DKNY.
International, amuzant, rapid si real. DKNY a fost creat pentru o gama extinsa de stiluri de viata si nevoile lor caracteristice, de la munca la relaxare, de la casual la tinuta de seara. DKNY ofera o gama unica de produse pentru multiple generatii din intreaga lume.
Consumatorul tinta DKNY: femeia moderna si care tine cont de trend-urile din moda, cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani, si care tine cont de stil si calitate atunci cand face alegeri privind garderoba si accesoriile sale.
Bijuteriile DKNY sunt feminine, moderne si rafinate.
Logo-ul brand-ului este foarte vizibil in colectia de bijuterii.
Colectia de bijuterii DKNY este formata din modele de dama: inele, bratari, cercei, coliere si charm.

Caracteristici bijuterii:
Materiale: METAL (placat la unele modele cu: rodiu, aur galben, aur roz), otel inoxidabil, piele, cristale, material textile.

Colectii: New York, Charm, Cord and Chain, Double Lock, Drawstring, Logo, Padlock, Skyline, Small Lock.