b&b collection
ISTORIA BRANDULUI
Iubirea comuna pentru bijuterii si calatorit i-a inspirat pe fondatorii Chrysalis, David si Andrea Maine, sa dea nastere conceptului Chrysalis. In 2007 si-au inceput aventura de a crea bijuterii personale si pline de inteles pentru purtator si gandite sa capteze cele mai pretioase amintiri.
Lasati-va bijuteriile sa va spuna povestea cu Chrysalis. Impartasiti si marcati episoadele esentiale din viata cu piese delicate ornate cu talismane si simboluri spirituale. Disponibile in trei finisaje, combinati si asortati metalele pentru a face o declaratie de moda cu adevarat inovatoare. Mecanismele unice si expandabile disponibile de-a lungul gamei fac ca fiecare piesa sa fie ajustabila pentru o potrivire perfecta de fiecare data.
In 2015 Chrysalis s-a imbarcat intr-un parteneriat cu Richline Group Inc. Colaborarea a permis brandului sa aplice o expansiune internationala rapida, profitand de retelele ample ale companiei Richline Group.

DESPRE RICHLINE GROUP
Richline Group Inc. este o filiala detinuta in intregime de catre Berkshire Hathaway Inc., ai caror presedinti sunt Warren Buffet si Charlie Munger. Este cel mai mare producator si distribuitor de bijuterii din SUA. Richline Group s-a format in anul 2007. In prezent, brandurile de mare importanta cuprinse in portofoliul Richline Group sunt LeachGarner, Inverness, Rio Grande, Honora Pearls si Richline Brands.

POZITIONAREA BRANDULUI
UN PUNCT DE PRET COMPETITIV PENTRU BIJUTERII DE CALITATE SI LA MODA
FRESH
In medie, trei colectii Chrysalis sunt lansate odata la trei luni
CALITATE
Toate piesele din alama sunt placate cu aur sau rodiu. Unele colectii contin cristale Swarovski si pietre semi-pretioase.
FINISAJ MANUAL
Toate bratarile si inelele sunt unite manual si fiecare talisman este pictat de mana.
SEMNIFICATIE
Fiecare bratara vine cu un bilet informativ, determinand ca fiecare piesa sa fie speciala si personala pentru fiecare purtator.
VALOARE PENTRU BANI
Cea mai buna calitate de pe piata pentru aceleasi intervale de pret ca ale competitorilor principali.
METODA DE FABRICATIE
Toate talismanele sunt fabricate prin turnarea de ceara pierduta si nu prin stampilare.