b&b collection

Bijuterii personalizate prin gravura – Le Bebe Gioielli
Prin intermediul unitatii de service bijuterii B&B Collection SRL, cerceii si colierele Le Bebe Gioielli pot fi personalizate prin gravura, cu un mesaj ales de tine (spre exemplu: un nume, un cuvant sau o expresie).

Colectiile de bijuterii pentru care se pot plasa comenzi personalizate sunt urmatoarele:

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Cumpara produsul dorit (cercei sau colier) prin intermediul site-ului bb-shop.ro sau din unul dintre magazinele fizice in care produsul dorit este disponibil.

2. Stabileste care este mesajul cu care doresti sa fie gravata bijuteria ta (pot fi utilizate litere, cifre sau caractere uzuale).

3. Preda direct in service cerceii sau colierul achizitionat (adresa si datele de contact aici >>), mentionand mesajul ales.

4. Unitatea Service va verifica si va confirma posibilitatea gravarii mesajului ales pe bijuterie (dimensiuni, caractere etc). Totodata, personalul service iti va comunica pretul aferent solicitarii tale si intervalul de timp in care interventia va fi finalizata si vei putea ridica produsul.

5. In cazul in care nu poti preda cerceii sau colierul direct in cadrul unitatii service, ai la dispozitie posibilitatea de a trimite produsul printr-un serviciu de curierat, ales in mod independent, caz in care va trebui sa inscrii pe documentul de transport al produsului urmatoarele informatii: B&B Collection Service Bijuterii, Bucuresti, sector 3, Piata Unirii nr. 1 - Magazin Unirea Shopping Center - parter, Aripa Centrala. Atentie! Costul expedierii tur-retur este in sarcina ta. In acest caz este recomandat ca, inaintea expedierii sa trimiti un email la adresa bijuterii@serviceunirea.ro in care mentionezi codul bijuteriei impreuna cu mesajul ales in scopul gravarii; in acest fel, service-ul iti poate confirma in avans posibilitatea inscriptionarii mesajului si costul aferent.

6. Important: o bijuterie ce a fost gravata nu mai poate fi returnata, inlocuita si nu se poate restitui contravaloarea acesteia!