b&b collection

Comenzi VerighetePoti comanda verighete personalizate astfel:

1. Mergi in magazinul dorit si acolo vei plasa comanda ta. Poti merge in oricare dintre magazinele Kultho, iar pentru verighetele Duette poti merge si in magazinele Splend’or, Be in time sau B&B Collection.

2. Alegi caracteristicile verighetelor: brandul (vezi aici brandurile disponibile ), modelul, materialul, culoarea si dimensiunea. Pentru verighetele Duette, in functie de modelul ales, poti opta pentru Diamant sau Zirconiu.

3. Stabilesti care este mesajul cu care vrei sa fie gravate verighetele (litere, cifre sau alte caractere uzuale).

    Gravarea acestora se face gratuit!

4. Completezi un formular standard de comanda.


Ce trebuie sa stii:

a. Pentru inregistrarea comenzii tale, vei plati un avans de 20% din preturile afisate in listele disponibile in magazine.

b. Perioada de livrare de la plasarea comenzii variaza intre 14 si 30 de zile si iti va fi comunicata la momentul plasarii comenzii.

c. Comenzile se pot plasa doar prin intermediul retelei de magazine fizice comunicate la punctul 1. Nicio alta metoda de solicitare a unei bijuterii personalizate nu va fi inregistrata ca o comanda.


Pentru detalii suplimentare, va puteti adresa in scris la adresa de email office@bbcollection.ro sau puteti contacta magazinul dorit.Despre verighetele Duette

 • ♦ Materiale: AUR 585 (14 carate) sau AUR 750 (18 carate) (alb, galben, roz) sau PLATINA 950 (modele selectate), Diamante H SI sau G VS.

 • ♦ A fost conceputa o noua tehnica de productie pentru a crea combinatii unice intre metale pretioase de diferite nuante. Aceasta tehnica patentata permite jocul cu nuantele, in scopul obtinerii unor noi modele absolut deosebite.

 • ♦ Unele verighete sunt pe jumatate goale pe interior datorita tehnicii inovative de productie, oferind modele cu adevarat flamboiante, cu un aspect bogat la preturi mult mai mici.

 • ♦ Alte colectii sunt inspirate din nevoile ergonomice si forma confortabils, oferind modele unice cu jumătate din greutatea modelelor echivalente de pe piața verighetelor.

 • ♦ Colectiile includ modele moderne, unice, dar si modele clasice, cu sau fara pietre, mai subtiri sau mai late, fabricate cu ajutorul celei mai noi tehnologii CNC.Despre verighetele Comete

 • ♦ Materiale: AUR 750 (18 carate) (alb, galben, roz), Diamante G/H SI.

 • ♦ Verighetele Comete sunt produse in Italia.

 • ♦ Verighetele Comete sunt realizate prin maiestria artizanilor din atelierele companiei, acolo unde standardul inalt al calitatii „Made in Italy” este strict respectat si unde fiecare bijuterie trebuie sa fie rezultatul imbinarii talentului cu expertiza.

 • ♦ Know-how, cercetare continua, materiale inovatoare si de inalta calitate, controlul calitatii la fiecare stadiu de productie, toate acestea sunt elemente distinctive ale manufacturii Comete Gioielli.Despre verighetele Breuning

 • ♦ Materiale: AUR 585 (14 carate) sau AUR 750 (18 carate) (alb, galben, roz), Diamante H SI.

 • ♦ Verighetele Breuning sunt produse in Germania.

 • ♦ Breuning acorda o atentie deosebita calitatii produselor sale, in cadrul procesului de fabricatie punandu-se accent sporit asupra designului, materialelor si tehnologiei.

 • ♦ Breuning este unul dintre cei mai mari producatori de bijuterii din Germania.