b&b collection

Graphic Designer


Job disponibil in Bucuresti.

Cautam un coleg nou cu experienta in grafic design. Vei face parte din departmentul de marketing, vei fi la curent cu cele mai noi campanii de retail ale brandurilor internationale si vei putea da viata propriilor concepte de branding.
Pentru ca ne dorim sa fim convinsi ca suntem pe aceeași lungime de unda, te rugam sa atasezi și portofoliul langa cv-ul pe care ni-l vei trimite.
Avem nevoie ca tu sa:

- realizezi materiale vizuale pentru campaniile publicitare si sa le adaptezi la diverse suporturi de reclama: print, online, outdoor, in store;

- prelucrezi / ajustezi fotografii;

- redimensionezi, corectezi, declini layout-uri existente;

- optimizezi fisierele si sa le pregatesti pentru tipar;

Iti va fi mai usor sa faci asta, daca:

- ai experienta in domeniu de minim 3 ani;

- ai cunostinte avansate de grafica: pachetul Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign);

- stii tot ce trebuie despre design, fonturi si machetare, necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format pentru tipar sau productie publicitara;


Daca iti place si ai si cunostinte depre fotografie si / sau editare video, trebuie sa ne cunoastem!

Ce reprezinta un avantaj pentru noi:

atentie la detalii, rapiditate si eficienta, capacitate de a respecta termene limita, creativitate, gasirea de solutii tehnice; atitudine pozitiva, orientata spre rezultate; capacitatea de a gestiona mai multe proiecte simultan si abilitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa.


Aplica acum:(formate acceptate: .doc, .docx, .pdf), dimensiunea maxima 2.5 MB

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal este reprezentat de art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27.04.2016 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv: "prelucrarea este necesara [...]pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract".
Exercitarea oricarui drept al persoanei vizate se face printr-o cerere expediata la adresa de email: dataprotection@bbcollection.ro.