b&b collection

Campanii promotionale comunicate in cadrul site-ului1. Promotie SWAROVSKI BRILLIANT FRIDAY: -30% la produsele Swarovski selectate

  1. Oferta este valabila in perioada 22-25 nov 2019.

  2. Oferta este aplicabila produselor Swarovski selectate in categoriile bijuterii si instrumente de scris, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount -30% si eticheta personalizata cu textul "BRILLIANT FRIDAY".

  3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

  4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.


2. BLACK FRIDAY, 15 noiembrie 2019 si BLACK SALES, 16-30 noiembrie 2019

  1. Campania Black Friday este valabila in data de 15 noiembrie 2019, iar campania BLACK SALES este valabila in perioada 16-30 noiembrie 2019.

  2. Oferta este aplicabila in cadrul retelelor de magazine fizice comunicate in cadrul site-ului prin imaginile si mesajele specifice campaniei. Oferta este aplicabila in cadrul magazinelor in care produsele sunt disponibile.
    *Pe durata desfasurarii campaniilor informatia despre disponibilitatea produselor in magazine este una orientativa. Va rugam sa contactati direct magazinul dorit pentru a confirma disponibilitatea exacta la un anumit moment.

  3. Oferta este aplicabila produselor selectate, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de produs personalizata cu textul "BLACK FRIDAY"/"BLACK SALES".

  4. Oferta consta in acordarea unui discount procentual de pana la 70%, afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.


Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile comunicate in cadrul site-ului sunt aferente retelei de magazine fizice, in limita stocului din fiecare magazin.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.