b&b collection

Campanii promotionale comunicate in cadrul site-uluiPromotie WINTER SALE, pana la -50%

 1. Oferta este valabila in perioada 10 - 31 ianuarie 2020.

 2. Oferta este aplicabila produselor selectate din categoriile bijuterii, ceasuri, bricege si brichete, instrumente de scris afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount si eticheta personalizata cu textul „Winter Sale”.

 3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

 4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.Promotie SWAROVSKI SALE : pana la -45% la produsele Swarovski selectate

 1. Oferta este valabila in perioada 27 dec 2019 – 24 ianuarie 2020.

 2. Oferta este aplicabila produselor Swarovski selectate din categoriile bijuterii, ceasuri, instrumente de scris, alte accesorii, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount -30% sau -45% si eticheta personalizata cu textul „Winter Sale”.

 3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

 4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.Promotie FOSSIL SALE : pana la -40% la gentile si accesoriile Fossil selectate

 1. Oferta este valabila incepand cu 28 dec 2019, in limita stocului disponibil.

 2. Oferta este aplicabila produselor Fossil selectate din categoriile genti, portofele si alte accesorii, ochelari de soare, bijuterii, ceasuri afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount si eticheta personalizata cu textul „Winter Sale”.

 3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

 4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile comunicate in cadrul site-ului sunt aferente retelei de magazine fizice, in limita stocului din fiecare magazin.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.