B&B collection - Despre noi
 

PRODUSE

BIJUTERII
BIJUTERII BRAND
ALTE BIJUTERII AUR 750
ALTE BIJUTERII AUR 585
ALTE BIJUTERII ARGINT
ALTE BIJUTERII
PRODUSE DE CURATAT
SERVICE
CEASURI
CURELE / BRATARI
CEASURI MASA/PERETE
BATERII CEASURI
DISPOZITIVE SI ACCESORII
SERVICE
COSMETICE
GENTI SI ACCESORII
INSTRUMENTE DE SCRIS
OCHELARI DE SOARE
NEWS CEASURI SI BIJUTERII


CAUTARE AVANSATA

    Pentru cautarea unor ceasuri de mana sau bijuterii care sa indeplineasca anumite cerinte folositi formularul de cautare avansata.

CAUTA CEASURI
CAUTA BIJUTERII


PROMOTII

PROMOTII CEASURI
PROMOTII BIJUTERII
PROMOTII COSMETICE
PROMOTII OCHELARI DE SOARE
PROMOTII INSTRUMENTE DE
SCRISINFORMATII UTILE

CEASURI
PREZENTAREA CEASULUI
GLOSAR
BINE DE STIUT
SWISS MADE
INTRETINEREA CEASULUI
DICTIONAR OROLOGER

BIJUTERII
PREZENTAREA PIETRELOR
PRETIOASE SI SEMIPRETIOASE
METALE PRETIOASE
DICTIONAR BIJUTERII

STYLE IT UP!
NOUTATI IN ACCESORIZAREA
TINUTELOR, CU BIJUTERII SI
CEASURI!MAGAZINE

CEASURI, BIJUTERII, ACCESORII
Chopard
KULTHO
REVE
Splend'or
Be in Time
B&B Collection
Swarovski
FOSSIL
CLAIRE’S

PRODUSE COSMETICE
KENDRA beauty cosmetics
KENDRA make up


NEWSLETTER

    Pentru noutati despre ceasuri, bijuterii si cosmetice, aboneaza-te completand campurile de mai jos:

   
Nume*
Prenume*
e-mail*


Campurile marcate cu * trebuie completate obligatoriu pentru a te abona la newsletter.

 


Despre noi
B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original prin intermediul magazinelor din intreaga tara. Patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor (KULTHO, Splend'or, Be in time si B&B Collection) isi asteapta pasionatii de orologerie si bijuterii de lux. B&B Collection este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor de parfumerie si ingrijire. Specialistii nostri in frumusete intampina clientii in magazinele KENDRA beauty cosmetics si KENDRA make up din intreaga tara, cu sfaturi profesioniste despre ingrijire si machiaj.

Misiune
B&B Collection ofera produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international, care se regasesc in cele mai recente colectii prezentate la principalele targuri si expozitii internationale de profil.

Viziunea noastra este de a pastra calitatea de lider in piata importului si distributiei de ceasuri si bijuterii.

Valori
Urmand o perfectionare continua, echipa B&B Collection isi indeplineste misiunea identificandu-se cu valorile companiei:

- atitudine orientata catre client Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe pietele interne si internationale este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construim relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta.

- calitate Valoarea calitativa a produselor pe care B&B Collection le ofera este certificata de normele europene urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

- performanta Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care dorim sa le construim. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv.

- inovatie Spiritul de inovatie ne-a permis sa cream pentru clientii nostri patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor, ce urmeaza valorile organizationale definitorii: KULTHO, Splend'or, Be in time si B&B Collection si doua concepte de magazine cosmetice KENDRA beauty cosmetics si KENDRA make up.
Copyright © 2017 B&B Collection SRL. Toate drepturile rezervate.