b&b collection


Bijuterii de lux pe care sa le pretuiesti pentru totdeauna, create de Monica, forta creatoare a Casei de Moda Zoccai, ce si-a dorit sa spuna povestea bijuteriilor Zoccai in calatoria lor pe Drumul antic al Matasii. Reverberatii ale aurului otoman, efecte de Damasc si noi taieturi de pietre pretioase ce evidentiaza contrastele estetice dintre Orient si Occident. Celebrare a feminitatii si a artei, bijuteriile Zoccai sporesc senzualitatea femeii, fara a face din acesta un lucru evident.

Esenta modei: crearea unor bijuterii minunate ce lasa spatiu jocului in care invidualitatea si feminitatea isi pastreaza dimensiunile expresive.


CARACTERISTICI BIJUTERII

Material - AUR 18kt alb sau roz
Pietre pretioase - Diamante
Pietre semi-pretioase naturale - Sidef
Colectii - Damasco, Venice, Baguette, Eternity, Smile, Eterno

COLECTIA VENICE


Inspirata de Venetia, simbol al artei si al culturilor lumii. Palatele antice venetiene, ramasite ale aurului otoman si laguna reprezinta sursele de inspiratie ale colectiei "Maison".

Aceasta colectie este infrumusetata de forme suave curbate ce se imbina perfect cu sideful gravat inspirat de textura impletita a colectiei Heritage, insufland bijuteriilor o nota de modernitate si eleganta, totodata stabilind un dialog fluent intre design si lumea modei.

COLECTIA DAMASCO


Frumusetea pura a simetriei, decupajele unice si perfecte ale sidefului si stralucirea aurului si a diamantelor infrumuseteaza intr-un mod magic colectia Damasco.

Misterioasa, diafana, fascinanta

Inspirat de textura si ornamentele tipice Orientului, medalionul din sidef intruchipeaza o multitudine de culturi, evidentiind personalitatea femeii independente si increzatoare in sine, care stie ce isi doreste si cum sa o obtina.