b&b collection
Istoric
Acest tanar brand este proiectat si dezvoltat de un cuplu olandez Natascha si Julian ce traiesc in centrul orasului Amsterdam, in inima Europei.
Brandul Tirisi Jewelry are doar 6 ani, dar in istoria scurta, a castigat recunoastere internationala si este disponibil la nivel mondial. Tirisi poate fi gasit la numeroasele case de bijuterii din lume care concureaza cu cele mai vandute marci.
Filozofie
Fiind olandeza, Natascha achizitioneaza cele mai multe diamante taiate in Amsterdam pe cat posibil, intrucat capitala este orasul care a dat nastere celor mai stralucitoare taieturi. Natascha crede ca in acest moment, fabricarea manuala a prototipurilor este mult mai superioara decat utilizarea computerului sau a tiparirii 3D. „Procesul de productie este mai lent, dar perfectiunea si calitatea la care se ridica produsul final sunt fara indoiala argumentul perfect ca merita investitia in timp. Piesele sunt intotdeauna in tendinta si sunt concepute pentru a fi purtate zi de zi.Folosind diamante stralucitoare si pietre semipretioase colorate taiate manual, Tirisi impresioneaza cu o selectie de piese fine, mereu moderne, pe care orice femeie le doreste in colectia ei de bijuterii.

Caracteristici:
Material: Aur 750 (18 kt.) alb, roz, galben
Pietre pretioase: Diamant, Smarald, Rubin
Pietre semi-pretioase: Aquamarin, Topaz, Cuart