b&b collection
Astron GPS SOLAR CHRONOGRAPH.
Ceasul care se ajusteaza la zona de fus orar in care te afli*.Ora precisa, utilizand puterea retelei GPS.
Odata pe zi, Seiko Astron receptioneaza automat semnalul orar si, la cerere, se conecteaza la patru sau mai multi dintre satelitii GPS care orbiteaza in jurul Pamantului, indicand cu precizie pozitia sa si identificand zona de fus orar si ora exacta. Indicatoarele se ajusteaza automat la ora locala corecta cu precizia Ceasului Atomic. Astron este alimentat solar, astfel, nu este necesara inlocuirea bateriei, si este echipat cu calendar perpetuu, ceea ce inseamna ca data va fi tot timpul afisata corect, pana in februarie 2100, facand abstractie de anii bisecti. De asemenea, este echipat cu modul "in-flight" si un buton cu ajutorul caruia se seteaza "Ora de vara".

Povestea Astron continua
In 1969, primul ceas Astron a pornit revolutia ceasurilor quartz, punand la dispozitia tuturor acuratetea de cateva "secunde pe an". Astazi, noul Astron ne prezinta o noua inovatie in domeniul orologer - un ceas quartz cu acuratetea de o secunda la 100.000 de ani si ajustarea zonei de fus orar.

Modelul Astron din 1969 care a revolutionat orologeria.


Seiko Astron se conecteaza la satelitii GPS, chiar si din miscare.

Noul Seiko Astron GPS Solar calibrul 8X82
In 2014, colectia este completata de un nou calibru, mult mai avansat. Folosind doar energia luminii, se conecteaza la reteaua GPS si indica ora cu precizia Ceasului Atomic, ajustandu-se la zona de fus orar* in care te afli, la simpla apasare a unui buton. Aditional, 8X82 este prevazut cu functia cronograf si alte caracteristici imbunatatite. Citirea orei n-a fost niciodata mai simpla sau mai in ton cu necesitatile celor care calatoresc. Oriunde va poarta viata, veti fi mereu punctuali multumita noului Seiko Astron. Fara niciun efort.

8X82, GPS Solar
  • Ora controlata prin GPS si ajustarea zonei de fus orar
  • Cronograf pana la 6 ore in unitati de 1/5 de secunda
  • Calendar perpetuu cu afisare corecta pana in 2100

Cu 30% mai mic
Carcasa cronografului Astron este cu 30% mai mica decat a altor ceasuri Astron si de aceeasi dimensiune cu majoritatea ceasurilor multifunctionale; acest lucru se datoreaza inovatiilor privind salvarea energiei ce permit utilizarea unei antene GPS mai mici.


Cronograf
Cronograf 6 ore (in unitati de 1/5 de secunda)

Operare intuitiva
Activarea functiei GPS prin simpla apasare a unui buton este acum completata de functia de setare electronica realizata prin intermediul remontoarului care faciliteaza folosirea ceasului.

*Conform datelor despre zonele de fus orar din ianuarie 2014. Modificarile privind zonele de fus orar ce apar dupa aceasta data nu sunt programate si poate fi necesara selectarea manuala a zonelor de fus orar.