b&b collection
AMS | NYC
Avand ca baza principiile fondatoare ale oraselor Amsterdam si New York, ceasurile ROSEFIELD au fost concepute pentru spiritele rebele si dezinvolte. ROSEFIELD creaza ceasuri inovatoare, aflate la granita dintre clasic si modern. Acolo unde orasul Amsterdam se intalneste cu orasul New York, iar functionalitatea se intalneste cu moda. Ceasurile ROSEFIELD combina minimalismul olandez cu estetica modei contemporane din New York. Rezultatul este o serie de ceasuri contemporane si la moda, cu un element nonconformist care va va scoate in evidenta.
Pe scurt, ceasurile ROSEFIELD reprezinta un tribut adus energiilor pozitive, dar si pasiunii pentru gandirea independenta, tipica atat orasului Amsterdam, cat si a orasului New York.

Mestesug
In cadrul brandului ROSEFIELD, punem accentul atat pe design cat si pe calitate. Materialele de inalta calitate folosite, reprezinta elementul central a tot ceea ce cream. Toate ceasurile contin mecansime quartz japoneze cu adevarat durabile, si sunt ornate cu curele din piele autentica sau bratari de lux, din otel inoxidabil si tip mesh.
In ceea ce priveste procesul de fabricatie, lucram in parteneriat cu producatori de top din industria ceasurilor de lux, care au fabricat ceasuri de lux timp de zeci de ani. Rezultatul, este o colectie de ceasuri de calitate premium insa la un pret accesibil, cu o garantie de doi ani. iar toate ceasurile arata deosebit!

Cureluse interschimbabile
Ceasurile ROSEFIELD au carcase subtiri si elegante, care se asorteaza perfect cu curelele din piele lucrate manual. Toate curelele sunt interschimbabile, lasandu-va posibilitatea de a va asorta cu usurinta ceasul la restul tinutei.
Colectia contine atat curele din piele cusute, pentru un aspect clasic, dar si curele din piele simple, pentru un aspect modern. Toate curelele noastre sunt disponibile in diferite culori, si datorita unui mecanism inovator cu ac, alternarea lor intre stilurile dvs. preferate se intampla in doar cateva secunde.