b&b collection
Prezentare brand:
  • Ribambelle este o companie fondata in 1988 de catre Christine si Joel Moalic in Nuits-Saint-Georges, Franta, care produce bijuterii pentru copii cu varsta intre trei si opt ani. Atunci cand au pus bazele companiei, fiica lor era foarte mica, si in scurt timp si-au dat seama ca nu gasesc pe piata accesoriile potrivite pentru ea. Astfel, le-a venit ideea de a crea propriile bijuterii.
  • In urma cu 17 ani au cunoscut-o pe pictorita Berthine Marceau, care astazi se ocupa de designul bijuteriilor.
  • Joel Moalic este responsabil de partea administrativa, iar Christine creeaza noile colectii. Atunci cand ii vine o idee noua, o noteaza intr-un carnetel special, transmite ideile sale catre Berthine Marceau, iar aceasta propune noile modele. Christine realizeaza o selectie care apoi este trimisa spre productie. Desenele sunt decupate individual, tocmai de aceea necesita o unealta speciala pentru fiecare model. Joël Moalic este si tehnicianul atelierului si creeaza uneltele necesare si formele de dimensiuni mici din care se decupeaza desenele. Apoi, desenele sunt acoperite cu rasina epoxy si incalzite in cuptor. In pasul final, micile obiecte sunt setate in bijuterii, fie pe lant, snur sau panglica.
  • In fiecare an este lansata o noua colectie, iar cea mai recenta, a zanelor, este pe piata inca din ianuarie. In acest moment, Ribambelle pune la dispozitia clientilor sai sase teme: universul marii, gargarite, inimioare, dulciuri, flori, fluturi.
Caracteristii bijuterii:
  • Materiale: argint 925‰ si rasina epoxy
  • Tipuri bijuterii: cercei, bratari, coliere, inele.