b&b collection

 • Lansata in 2006, compania Lucebianca a acaparat o proportie importanta din piata, extinzandu-si constant colectiile la cererea clientilor sai. Conceptul initial era unul simplu: dorinta de a detine ceva unic si special, un obiect cu insemnatate emotionala care va celebra cel mai important eveniment din viata unei femei: nasterea unui copil.

 • Primul si unul dintre cele mai proeminente branduri este leBebe, in centrul caruia regasim pandantivul sub forma de fetita sau baietel, simbol care ulterior a infrumusetat colectiile de inele, bratari, butoni si cercei.

 • Designul elegant, pasiunea si atentia pentru detalii si dinamismul cu care se adapteaza la preferintele clientelei sale, au pozitionat brandul leBebe printre cele mai adorate din Italia, dar si din intreaga lume.

 • Bijuteriile leBebe sunt produse integral in Italia, din materiale de cea mai buna calitate, provenite din surse sigure si certificate.

 • Gratie simbolurilor tematice si maiestriei italiene de prelucrare a aurului, articolele din colectia leBebe sunt must-have-uri pentru femeile care isi doresc o bijuterie speciala, cu incarcatura emotionala.

 • Valorile ce compun ADN-ul brandului sunt: universul matern (reprezentat prin puterea femeilor de pretutindeni), designul italian (multumita traditiei si culturii pastrate de-a lungul timpului) si importanta colaborarilor (relatiile fructuoase cu partenerii de afaceri).

 • In fiecare an, compania italiana prezinta cele mai recente creatii in cadrul targurilor de specialitate Vicenza Oro si Baselworld.

 • Caracteristici bijuterii:

  Materiale: AUR galben, alb, roz 375‰ si 750‰ si ARGINT 925‰;
  Diamante;
  Email.

leBebé Gioielli este cea mai prestigioasa colectie a brandului

O bijuterie leBebé Gioielli devine cadoul perfect ce sarbatoreste nasterea unui copil. Figurinele stilizate ale fetitei si baietelului se regasesc in creatiile de pandantive, inele, bratari, coliere si cercei.

Primegioie este gama de bijuterii leBebé pentru copii.

O lume minunata in care intalnim bijuterii din aur si email, asa cum sunt ele vazute prin ochii inocenti ai copiilor, in cele mai frumoase vise ale acestora.

leBebé Suonamore este o colectie dedicata viitoarelor mamici si bebelusilor lor.

Un pandantiv muzical realizat din argint este menit sa protejeze mama si copilul in primele cele mai importante noua luni petrecute impreuna.