b&b collection
Istoric:
  • Brandul Krikor, cu peste 35 de ani de experienta, inovatie creatoare si diversitate a designului, a reusit de-a lungul anilor sa puna accent pe fenomenul numit "produse clasice" realizate exclusiv in Germania.
  • Utilizarea materialelor speciale defineste calitatea produselor, iar setarea unui standard de calitate este regasita in colectia KRIKOR®.
Prezentare brand:
  • Colectia de bijuterii KRIKOR cuprinde o varietate de produse clasice, elegante si stilate, de inalta calitate la preturi rezonabile. Toate bijuteriile KRIKOR utilizeaza exclusiv elemente Swarovski. Cristalul este fatetat cu atentie deosebita, creand minunate prisme de lumina ce se pun in evidenta fiecare piesa in parte. Fiecare model de bijuterie este disponibil intr-o gama variata de culori.
Colectia de bijuterii Krikor este formata din: coliere, bratari si cercei.

Caracteristici bijuterii:
  • Componenta de baza a produselor Krikor este un compus numit Tombaklegierung, format din 85% cupru si 15% zinc. Prin urmare, colectia de produse Krikor nu contine nichel, o caracteristica extrem de importanta pentru acei clienti care sufera de alergii. De asemenea, cheitele cerceilor sunt realizate din argint 925‰, respectand, astfel, decretul UE corespunzator. Intrucat sunt placati aditional cu argint, cerceii nostri ofera confort excelent la purtare.
  • Stralucirea colorata a ELEMENTELOR SWAROVSKI, armonia materialelor selectate si diversitatea inovatoare a designului, sunt elementele care ofera colectiei farmecul sau unic.
  • Perlele Swarovski Crystal reflecta suav lumina, sunt rezistente la abraziune, raze UV si parfum, si isi pastreaza permanent luciul fascinant.