b&b collection
POVESTEA KERBHOLZ INCEPE CU O CALATORIE IN ANUL 2011.

2011

Avand ceva timp liber intre doua semestre, Moritz si Matthias au decis sa impacheteze totul in rucsace si sa prinda primul zbor catre Mexic. In timpul calatoriei lor prin America Centrala, au avut sansa de a cunoaste tari, oameni si resurse noi. pe care, pana in acel moment, aveau impresia ca le cunosc foarte bine, unul dintre ele fiind lemnul. L-au vazut peste tot, in toate formele si culorile, de la barci, cabane, tacamuri si bijuterii, toate fabricate din lemn pe pietele indigene. Acestia s-au indragostit iremediabil de materialul natural, cald si atemporal, devenind convinsi de un singur lucru - potentialul lemnului in industria modei era departe de a-si atinge apogeul.

Odata intorsi in Germania, au impartasit prietenilor lor extraordinara idee si, dupa lungi nopti de discutii, rauri de vin rosu si chiar mai mult sange, sudoare si lacrimi, au fost create primele produse KERBHOLZ. Prietenii lor, Adrian si Nils, s-au alaturat proiectului si astfel o idee inedita de ambalare a devenit brandul KERBHOLZ.

DE ATUNCI
au urmat o serie de ani zbuciumati, in timpul carora cei patru fondatori (uneori cu un plan la indemana, alteori nu) au calatorit in Europa cu o veche dubita VW (uneori de nadejde, alteori nu) pentru a vinde primele produse.

ASTAZI
patru naivi pasionati de lemn lipsiti de experienta au devenit cu timpul patru pasionati experimentati, iar cativa ochelari de soare si ceasuri din lemn au devenit o intreaga colectie concentrata in jurul materialelor naturale precum acetatul, lemnul, ardezia si marmura. O idee neobisnuita a dat nastere unei intregi companii, un produs a devenit o colectie, iar cei patru prieteni au devenit o intreaga echipa.

O singura echipa care a prioritizat nevoile clientilor. O singura echipa care mentine o relatie constiincioasa atat intern, cat si cu resursele acestei planete, si care creaza un nou mod de lucru, dand nastere unui management durabil. O singura echipa devotata unor produse mai bune, unor servicii mai bune și unui viitor mai bun.