b&b collection
Prezentare brand:
Ekan produce bijuterii din aur si accesorii realizate manual inca din 1974. Colectiile Ekan sunt caracterizate de design la moda, calitate a manufacturii si service post vanzare excelent. Toate produsele Ekan sunt create si realizate manual in Grecia de catre specialisti talentati cu o vasta experienta.
Creatiile Ekan imbina cele mai recente trenduri din moda. Fiecare model este realizat cu maiestrie in atelierele proprii de catre designeri premiati. Rezultatul procesului de creatie este uimitor si indraznet, dovada vie a fortei creatoare a brandului.
Cu ajutorul artizanilor specializati, fiecare idee sau concept creativ este transformat in realitate. Ekan are ca scop principal atingerea excelentei, iar in acest sens considera ca oamenii sunt cea mai importanta resursa, selectandu-si desingerii si maestrii bijutieri dintre cel mai buni din domeniu. Fiecare bijuterie Ekan beneficiaza de servicii post-vanzare de inalta calitate, iar fiecarui client ii este oferita o importanta deosebita.
Dupa succesul inregistrat pe piata din Grecia, Ekan si-a extins reteaua de distributie, bijuteriile sale fiind acum prezente in SUA, Europa si Orientul Mijlociu.
Pentru a fi mereu in contact cu consumatorii sai, Ekan participa la expozitii si targuri locale si internationale: Atena, Thessaloniki, Basel, Hong Kong, Las Vegas, Dubai si Istanbul.

Caracteristici bijuterii:
Material: Aur 585‰ (alb, roz, galben)
Pietre pretioase : Diamante
Colectie: My First Diamond