b&b collection

Creat in 1965, dinh van a insuflat un spirit al libertatii odata cu introducerea designului in lumea bijuteriilor de lux.
Casa dinh van creeaza bijuterii grafice, elegante si moderne, intr-un stil imposibil de imitat. Indepartandu-se de bijuteriile traditionale, brandul inventeaza luxul cotidian, menit sa aduca satisfactie proprie.

Eliberate de constrangerile conventionale, creatiile sale sunt realizate pentru femeile puternice si emancipate care poarta bijuterii pentru propria lor placere si nu pentru cei care le privesc. Casa dinh van inventeaza bijuteria contemporana de lux avand in vedere o singura idee: luxul autentic inseamna simplitate.

Menottes dinh van

Un adevarat simbol, catusele intrepatrunse amintesc de uniunea dintre doi indragostiti. Un simbol puternic si indraznet, bijuteriile din colectia Menottes dinh van reprezinta iubirea, prietenia si atasamentul. Creat in 1976 de catre Jean Dinh Van, acest element este si un ingenios sistem de prindere.

Bijuteriile din colectia Menottes dinh van exista in fiecare categorie de produs, formand o colectie perena si, totusi, contemporana.

Vezi colectia

Double Coeurs

Faimoasele elemente Menottes dinh van sunt reinterpretate ca si inimioare, pentru o versiune mai romantica a relatiei dintre el si ea.

Vezi colectia

Alliances Carrées

dinh van ofera o colectie inedita de verighete caracterizate de design contemporan si eleganta.

In versiunea simpla din aur sau setate cu diamante, verighetele din colectia Alliances Carrées isi vor pastra frumusetea odata cu trecerea anilor, simbolizand pentru totdeauna afectiunea dintre cei doi indragostiti.

Vezi colectia

Le Cube Diamant

Jucandu-se cu delicatetea diamantelor, cu formele geometrice rotunde si patrate, dinh van isi evidentiaza adevaratul element clasic.

Vezi colectia