b&b collection
Povestea brandului › Povestea din spatele ceasurilor

"Povestea noastra e cu totul unica, la fel ca a ta, si ne incanta idea de a petrece timp alaturi de tine. Ne place sa ne exprimam prin libertate, pretuim puritatea si natura, apreciem armonia si designul. Unde mai exact s-au intalnit toate aceste elemente? În Scandinavia. Lansat în anul 1988, brandul Danish Design exista de ceva vreme, insa timpul nu a stat pe loc; exact ca tine, am trait si am inchis capitole unice de-a lungul vietii, care au fost urmate de altele noi.

Am redescoperit Armonia in Natura si Design; le-am permis acestora sa ne inspire pentru a deveni mai buni, mai trainici si sa fim alaturi de tine de fiecare data cand ne cauti. Inspirandu-ne din lectiile unice oferite de viata, de cele deja invatate si cele ce vor veni, am creat ceasuri autentice si pure. Dupa chipul si asemanarea celor mai memorabile persoane pe care le-ai intalnit de-a lungul vietii.

Ceasurile noastre iti ofera o anumita forma a luxului, una care, desi se afla cu totul la dispozitia ta, nu poate fi definita deoarece, indiferent daca te afli in inima orasului sau in mijlocul salbaticiei este a ta.

Reprezinta ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine si refugiul unde iti poti regasi armonia."