b&b collection
Istoric:
  • Chimento este povestea unei familii din Italia, inzestrate cu spirit de initiativa si multa voita, care a demarat afacerea in 1964 in Grisignano di Zocco, o provincie din Vicenta, considerata locul de nastere al traditiei italiene de prelucrare a aurului.
  • Compania a fost infiintata pe baza intuitiei si imaginatiei lui Adriano Chimento, fondatorul si presedintele acesteia. Traditia calitatii si designul italian raman prioritatile familiei Chimento si pentru cea de-a doua generatie implicata in activitatea acesteia, Mario si Federica Chimento. Aceasta calatorie a calitatii continua sa ofere clientilor adevarate opere de arta, atat in cadrul colectiilor clasice, cat si a celor fashion.
  • 2014 este un an foarte important pentru Chimento Gioiellieri, intrucat sarbatoreste cea de-a 50-a aniversare de la fondare, pozitionandu-se in continuare in topul celor mai prestigiosi producatori de bijuterii din lume.
Filozofia brandului:
  • Inca din 1964, familia Chimento a fost asociata cu creatiile unice si exclusive in care aurul este protagonistul nedisputat. Evidentiind o combinatie deosebita de creativitate, maiestrie si atentie pentru detalii, know-how si inovatie, produsele Chimento au devenit sinonimul calitatii bijuteriilor italiene. Toate colectiile Chimento reprezinta armonia perfecta intre traditie si design, definind noile trenduri din industria bijuteriilor italiene.
  • Chimento este renumit pentru bijuteriile cu personalitate puternica ce evidentiaza calitatea procesului de productie si maiestria artistilor. In acesti doi piloni de baza sunt incorporate deopotriva talentul artizanilor si solutiile tehnologice, finisajele superioare si materialele pretioase cum ar fi aurul, diamantele si pietrele pretioase. Bijuterii create de maestri aurari in forme armonioase si volume generoase, creatiile Chimento, de la cele cu design traditional si pana la cele mai inovatoare, ilustreaza fidel stilul italian deja consacrat in domeniu.
Colectia de bijuterii cuprinde modele de dama: cercei, bratari, inele si coliere.

Caracteristici bijuterii:
  • Material: AUR 750‰ – galben, alb si roz
  • Otel inoxidabil
  • Diamante
  • Pietre pretioase si semipretioase: safir, topaz, corindon roz si galben, ametist, citrin
Colectii: Armillas, Bamboo Classic, Bamboo Over, Bouquet, Cuori, Double Join, Emblema, Inside Out, Iris, Sibilla, Stardust, Stretch Bouquet, Stretch Classic, Stretch Diamonds.