b&b collection
Istoric:
  • Artlinea a fost fondata in 1983, avand misiunea de a imbina extraordinara mostenire a maiestriei din zona Arezzo cu design-ul contemporan si cele mai recente tehnologii de productie.
  • In spatele fondarii unei companii unice in domeniul sau se regaseste o lunga istorie. Unul dintre punctele forte ale companiei este internalizarea tuturor proceselor. Artlinea reuseste sa efectueze ciclul complet de creare a unei bijuterii: de la concept pana la creare si ambalare. Toate produsele sunt realizate cu grija, fiecare etapa a crearii bijuteriilor fiind urmarita indeaproape pentru a oferi clientilor sai produse cat mai aproape de perfectiune.
  • Toate bijuteriile Artlinea sunt definite de un design rafinat, calitate extraordinara si materiale pretioase. Coliere, bratari, inele, cercei, pandantive - toate sunt rezultatul delicat al unei maiestrii extraordinare.
Filozofie:
  • Colectiile Artlinea imbina design-ul si traditia in materiale pretioase stralucitoare, forme armonioase si stiluri ce reinterpreteaza teme abstracte si florale.
  • Pandantive, coliere, cercei, bratari si inele - o colectie completa care celebreaza feminitatea unei femei cu o identitate puternica si careia ii place sa se joace cu bijuteriile ei si emotiile pe care le creeaza.
  • Toate colectiile Artlinea sunt create pe baza unor studii atente asupra trend-urilor din moda, reinterpretate in forme originale definite prin calitate, realizate integral in Italia.
Colectia de bijuterii cuprinde modele de dama: bratari, coliere, pandantive, cercei.

Caracteristici bijuterii: ARGINT 925 ‰