b&b collection
Istoric:
  • Doar cateva lucruri scot in evidenta un barbat cu clasa. Butonii, un ceas si o cravata au reprezentat dintotdeauna semnele distinctive ale unui gentleman adevarat. Antora creeaza si produce butoni inca din 2001, anul in care Antonio Rapisarda, un tanar sicilian, a fondat compania in Catania pentru a celebra bijuteriile cu design peren.
  • Avand ca scop realizarea unor bijuterii ce sunt adevarate opere de arta, Antonio Rapisarda, astazi CEO-ul si directorul de imagine al companiei Antora, isi urmeaza in continuare motoul „Nu cauta sa respecti trendurile, fii la moda!”
  • De-a lungul anilor, creativitatea si flerul fondatorului Antora au dat nastere unor modele care au imbogatit colectiile clasice de butoni Antora.
  • Brandul Antora este acum foarte bine cunoscut pe piata din Italia, dar este prezent si in multe tari din lume, printre care: Franta, Spania, Anglia, Elvetia, Rusia si America de Sud.
Prezentarea brandului:
  • Butonii Antora sunt sinonimi cu eleganta trendy, iar respectul pentru traditie si analiza constanta a trendurilor curente sunt principalele surse de inspiratie pentru brandul care se adreseaza barbatilor care prefera produsele de lux.
  • Aditional colectiilor clasice, Antora lanseaza mereu noi modele care vor atrage cu siguranta atentia barbatilor care se afla in cautarea unui produs de calitate cu design excentric si neconventional. Un element inovator, o bijuterie ce poate fi purtata in orice moment al zilei si care ofera unei tinute o nota de clasa si eleganta.
  • Les Montres este o colectie unica, o adevarata opera de arta. Prin intermediul acestei game, Antora pune in prim plan frumusetea ingineriei: mecanismul de ceas. Cercetarea continua a designului inovator si fascinatia pentru perfectiune au transformat aceasta colectie intr-un must have pentru persoanele care vor sa iasa in evidenta.
  • Fiecare model este perfectionat multumita atentiei pentru detalii, iar expertiza tehnica a artizanilor companiei definesc semnatura stilistica a produselor Antora.
Colectia de bijuterii Antora este formata din butoni realizati din otel (placat cu ruteniu la anumite modele).