b&b collection

B&B Collection/B&B SHOP - Cel mai bun raport pret/calitate – Retea de Magazine de Bijuterii – certificare Best Buy Award 2019/2020

Votat de consumatori


b&b collection bb-shop


In urma sondajului efectuat in 2019 pe piata din Romania de catre organizatia ICERTIAS, B&B Collection si B&B SHOP au primit certificarea Best Buy Award pentru Reteaua de Magazine de Bijuterii cu cel mai bun raport pret/calitate, conform optiunii exprimate liber de consumatori.


Prin cercetarile realizate, organizatia independenta ICERTIAS are ca obiectiv descoperirea celor mai bune oferte de pe piata si indrumarea consumatorilor catre acestea, oferind prin certificarile emise o garantie la nivelul pietei.


Consumatorii din Romania au fost rugati sa specifice numele lanțului de magazine de bijuterii la moda care, conform experientei personale sau a celor apropiati, ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.


Cei mai multi dintre consumatori au raspuns: B&B Collection; B&B SHOP.


Recunoasterea produselor noastre de catre consumatori ca fiind cele mai bune raportat la calitate si pret reprezinta o onoare pentru B&B Collection. Prin conceptele de magazine la nivel national si online, specializate in vanzarea asistata a bijuteriilor si ceasurilor, in calitate de importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca, B&B Collection ofera o gama variata de colectii de bijuterii: marci internationale, bijuterii cu design modern, bijuterii din aur si argint, Bijuterii pentru barbati, bijuterii adresate ocaziilor speciale, cum ar fi inele de logodna, verighete, bijuterii pentru mame, toate caracterizate de calitatea manufacturii, realizate de specialisti talentati, cu o vasta experienta.


Sondajul Best Buy Award - GENERAL III - ROMANIA - 2019/2020 a fost adresat publicului general din Romania din randul utilizatorilor de Internet (un esantion de 1.200)
Perioada de cercetare: May 2019
Studiul realizat de: ICERTIAS - International Certification Association GmbH, Zurich, Switzerland