b&b collection

REVE transpune pasiunea pentru frumusete si arta in bijuterii, creatii unice finisate manual de catre marii maestri aurari italieni.
Conceptul de lux REVE reuneste branduri renumite, cladite de-a lungul anilor pe principii de excelenta in executie si prelucrare a metalelor.
Inspiratia creatorilor bijutieri izvoraste din iubirea pentru frumos. Esenta traditiei si a istoriei dau nastere unei inovatii continue ce pastreaza atentia pentru cele mai mici detalii in crearea pieselor de o valoare inestimabila.

REVE este o experienta autentica in universul marcilor de prestigiu: AnnaMaria Cammilli (arta si moda se imbina cu traditia antica a aurarilor; creatoarea prezinta aurul in cele mai intense si originale nuante, evidentiind jocurile de lumini si umbre in sase tonalitati unice), Mikimoto (inventatorul perlelor de cultura), Messika (povestea unei pasiuni transmise din generatie in generatie si apoi oferita tuturor iubitorilor celei mai pretioase dintre geme: diamantul), Dinh Van (creatorul formelor pure si simple, simbol incontestabil al superbului Paris), Chaumet (brandul de referinta al perioadei Belle Epoque ce a continuat traditia si istoria Casei pana in prezent), Palmiero (brandul italian care a stabilit stilul noilor creatii artistice transformate in piese exclusive), Carrera y Carrera (artizani care lucreaza in atelierul din Madrid si realizeaza manual fiecare bijuterie), Marco Bicego (marturia dinamismului si a inovatiei italiene), Roberto Coin (creatii care contin cate un rubin, simbol al norocului si bunastarii), Krieger (timp de patru generatii, pasiunea pentru lucruri rare si frumoase, si dragostea pentru designul elegant au fost sursa de inspiratie in crearea acestor bijuterii cu adevarat deosebite), Giorgio Visconti (imbinarea perfecta intre eleganta si stil contemporan, intre desingul modern si giuvaiergeria italiana traditionala).

Suntem bucurosi sa va insotim intr-o calatorie prin universul rafinat si elegant al celor mai potrivite bijuterii pentru momentele speciale din viata dumneavoastra. Acum, visul a devenit realitate: REVE.

cauta magazinul REVE din orasul tau

alege un oras