B&B collection - Regulament campanie Fossil - Graveaza-ti ceasul Gratuit - B&B Collection
 

PRODUSE

BIJUTERII
BIJUTERII BRAND
ALTE BIJUTERII AUR 750
ALTE BIJUTERII AUR 585
ALTE BIJUTERII ARGINT
ALTE BIJUTERII
PRODUSE DE CURATAT
SERVICE
CEASURI
CURELE / BRATARI
CEASURI MASA/PERETE
BATERII CEASURI
DISPOZITIVE SI ACCESORII
SERVICE
COSMETICE
GENTI SI ACCESORII
INSTRUMENTE DE SCRIS
OCHELARI DE SOARE
NEWS CEASURI SI BIJUTERII


CAUTARE AVANSATA

    Pentru cautarea unor ceasuri de mana sau bijuterii care sa indeplineasca anumite cerinte folositi formularul de cautare avansata.

CAUTA CEASURI
CAUTA BIJUTERII


PROMOTII

PROMOTII CEASURI
PROMOTII BIJUTERII
PROMOTII COSMETICE
PROMOTII OCHELARI DE SOARE
PROMOTII INSTRUMENTE DE
SCRISINFORMATII UTILE

CEASURI
PREZENTAREA CEASULUI
GLOSAR
BINE DE STIUT
SWISS MADE
INTRETINEREA CEASULUI
DICTIONAR OROLOGER

BIJUTERII
PREZENTAREA PIETRELOR
PRETIOASE SI SEMIPRETIOASE
METALE PRETIOASE
DICTIONAR BIJUTERII

STYLE IT UP!
NOUTATI IN ACCESORIZAREA
TINUTELOR, CU BIJUTERII SI
CEASURI!MAGAZINE

CEASURI, BIJUTERII, ACCESORII
Chopard
KULTHO
REVE
Splend'or
Be in Time
B&B Collection
Swarovski
FOSSIL
CLAIRE’S

PRODUSE COSMETICE
KENDRA beauty cosmetics
KENDRA make up


NEWSLETTER

    Pentru noutati despre ceasuri, bijuterii si cosmetice, aboneaza-te completand campurile de mai jos:

   
Nume*
Prenume*
e-mail*


Campurile marcate cu * trebuie completate obligatoriu pentru a te abona la newsletter.

 

Regulament Campanie ~ Graveaza-ti ceasul Fossil


  Art. 1. Organizatorul si regulamentul

 • (1) Campania este organizata si desfasurata de SC B&B Collection SRL, o societate comerciala ROMANA, cu sediul operativ in Bucuresti, Str. Traian 3, Ap 54, Bucuresti, sector 3, numita in cele ce urmeaza "Organizatorul". Prelucrarea de date pentru aceasta Campanie este inregistrata la ANSPDCP in registrul prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 11397.
 • (2) Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament al Campaniei (denumit in continuare "Regulamentul").
 • (3) Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate prin afisarea, in permanenta pe durata Campanie, pe web site-ul accesibil la www.bbcollection.ro si www.bb-shop-ro (denumit in continuare "Site").
 • (4) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, cu conditia anuntarii prealabile, cu minimum o zi lucratoare inainte de data intrarii in vigoare a modificarilor, pe Site.

  Art. 2. Teritoriul si durata de desfasurare a Campaniei

 • (1) Campania este organizata pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in magazine participante:
  • Afi Palace Cotroceni Be in time: 15-16 Octombrie
  • Baneasa Shopping City Splend'Or: 22-23 Octombrie
  • Mega Mall Be in time: 29-30 Octombrie
  • Unirea Shopping Center Be in time: 3-4 Decembrie
  • Park Lake Be in time: 10-11 Decembrie
 • (2) Dupa data incheierii Campaniei, Organizatorul nu mai are nici o responsabilitate si nu isi mai asuma nici o obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Campaniei.

  Art. 3. Dreptul de participare

 • (1) La Campanie pot participa toate persoanele (denumite in continuare "Participanti") care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii campaniei, care, pe durata de desfasurare a campaniei, detin un pasaport sau CI valabil.
 • (2) La Campanie pot participa toate persoanele care indeplinesc conditiile de mai sus si au facut achizitii din magazinele participante: Splend'or, Be in time, B&B Collection si magazinul online B&B SHOP, in perioada 1-30 Octombrie si 28 Noiembrie-11 Decembrie 2016.

  Art. 4. Procedura Campaniei

 • (1) Toti clientii care achizitioneaza un produs Fossil care suporta gravare, din magazinele participante, in perioadele mentionate la Art.3, alin 2, au dreptul de a beneficia de gravare gratuita a acestuia.
 • (2) La achizitia produsului Fossil care face obiectul campaniei, clientul va beneficia de un voucher cu care se poate prezenta in unul din magazinele mentionate participante, in perioadele mentionate pentru a beneficia de gravare gratuita. Clientul se va prezenta cu produsul achizitionat insotit de voucher si bon fiscal sau factura fiscala.
 • (3) Lista cu produsele Fossil care nu suporta gravare este mentionata pe site, in sectiunea Regulament Campanie - click aici >>.
 • (4) Produsul Fossil poate fi gravat cu un mesaj personalizat (un nume, un cuvant sau un simbol), in functie de dimensiunea capacului si a spatiului disponibil.
 • (5) Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular fizic in magazin, urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenumele, adresa de email, localitate precum si faptul ca a luat la cunostinta termenii si conditiile gravarii. Odata ales mesajul personalizat, clientul nu mai poate interveni asupra gravarii.
 • (6) Clientul poate alege dintr-un numar limitat de fonturi, pus la dispozitie in momentul gravarii.
 • (7) Produsele personalizate nu pot fi inlocuite sau returnate.
 • (8) Participantii isi asuma intreaga responsabilitate pentru corectitudinea si veridicitatea informatiilor (inclusiv a datelor cu caracter personal) transmise Organizatorului, acesta neasumandu-si nicio responsabilitate pentru informatiile si datele care nu corespund realitatii si/sau pentru declaratiile mincinoase si nici pentru orice consecinta care decurge ori ar putea decurge dintr-o astfel de declaratie.

  Art. 5. Dreptul la imagine

 • (1) Campania se desfasoara in magazinele participante. Participarea la Campanie constituie acordul participantilor referitor la faptul ca numele si premiile castigate de acestia pot fi facute publice de catre Organizator, cu respectarea legislatiei in vigoare, fara nici un fel de plata aferenta, acordul valorand cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale participantilor catre Organizator pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.

  Art. 6. Protectia datelor cu caracter personal

 • (1) Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care participantii la Campanie ni le furnizeaza despre ei insisi. Refuzul participantului de a furniza datele cu caracter personal solicitate determina neinscrierea acestuia in Campanie.
 • (2) Participantilor la campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, printre care:
  • - dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
  • - dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  • - dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
  • - Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
 • (3) Pentru exercitarea drepturilor aratate mai inainte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Organizatorului, la adresa mentionata anterior.
 • (4) Participantii pot alege sa isi exprime acordul cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal si cu privire la includerea acestor date in baza de date a Organizatorului cu scopul de a primi pe viitor informatii despre produsele comercializate de Organizator si despre actiuni viitoare desfasurate de acesta.

  Art. 7. Incetarea inainte de termen a Campaniei

 • (1) Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Campania.
 • (2) Situatiilor avute in vedere la alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si/sau actul de putere publica al instantei competente sau altei autoritati publice competente.
 • (3) In situatiile avute in vedere la alin. (1) si (2), Organizatorul nu este mai este tinut la nici o obligatie catre Participantii la Campanie, dupa cum nu este tinut la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

  Art. 8. Litigiile si legea aplicabila

 • (1) Eventualele reclamatii ale participantilor la Campanie se vor adresa Organizatorului si vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta in conformitate cu dreptul comun.
 • (2) Legea aplicabila este legea romana.

SC B&B COLLECTION SRL
Copyright © 2017 B&B Collection SRL. Toate drepturile rezervate.