B&B collection - Cosmetice CACHAREL
 

PRODUSE

BIJUTERII
BIJUTERII BRAND
ALTE BIJUTERII AUR 750
ALTE BIJUTERII AUR 585
ALTE BIJUTERII ARGINT
ALTE BIJUTERII
PRODUSE DE CURATAT
SERVICE
CEASURI
CURELE / BRATARI
CEASURI MASA/PERETE
BATERII CEASURI
DISPOZITIVE SI ACCESORII
SERVICE
COSMETICE
GENTI SI ACCESORII
INSTRUMENTE DE SCRIS
OCHELARI DE SOARE
NEWS CEASURI SI BIJUTERII


CAUTARE AVANSATA

    Pentru cautarea unor ceasuri de mana sau bijuterii care sa indeplineasca anumite cerinte folositi formularul de cautare avansata.

CAUTA CEASURI
CAUTA BIJUTERII


PROMOTII

PROMOTII CEASURI
PROMOTII BIJUTERII
PROMOTII COSMETICE
PROMOTII OCHELARI DE SOARE
PROMOTII INSTRUMENTE DE
SCRISINFORMATII UTILE

CEASURI
PREZENTAREA CEASULUI
GLOSAR
BINE DE STIUT
SWISS MADE
INTRETINEREA CEASULUI
DICTIONAR OROLOGER

BIJUTERII
PREZENTAREA PIETRELOR
PRETIOASE SI SEMIPRETIOASE
METALE PRETIOASE
DICTIONAR BIJUTERII

STYLE IT UP!
NOUTATI IN ACCESORIZAREA
TINUTELOR, CU BIJUTERII SI
CEASURI!MAGAZINE

CEASURI, BIJUTERII, ACCESORII
Chopard
KULTHO
REVE
Splend'or
Be in Time
B&B Collection
Swarovski
FOSSIL
CLAIRE’S

PRODUSE COSMETICE
KENDRA beauty cosmetics
KENDRA make up


NEWSLETTER

    Pentru noutati despre ceasuri, bijuterii si cosmetice, aboneaza-te completand campurile de mai jos:

   
Nume*
Prenume*
e-mail*


Campurile marcate cu * trebuie completate obligatoriu pentru a te abona la newsletter.

 
 
Cacharel Noa

    Noa este un nume mixt, simbol al unei uniuni perfecte a fiintelor, yin si yang, care conduce la descoperirea suprema a existentei. Astazi, Noa de Cacharel este de asemenea numele unei stele descoperite recent de Hubble. Sticla are o forma sferica similara unei planete, cuprinzand o perla în interior, simbol al feminitatii si misterului vietii. Mesajul...
  detalii produs

 
Cacharel Eden

    Unul dintre cele mai cunoscute parfumuri Cacharel, Eden, creat in 1994 este parfum floral fructat care se deschide cu tonuri proaspete de lamaie, grapefruit si bergamota italiana. Eden, potrivit pentru zilele senine de vara, prezinta si tonuri exotice de cedru, lemn de santal si mosc.
  detalii produs

 
Cacharel Scarlett

    Scarlett este povestea contrastelor din personalitatea unei femei. Un parfum care se bazează pe două tipuri de note: notele floare subtile contrastează cu notele îndrăzneţe, indulgente. Faţetă albă, note florale: o femeie delicată, spontană, romantică. Faţetă de coral, faţetă suprinzătoare, seducătoare. Lemnul de santal bogat şi...
  detalii produs

 
Cacharel Anaïs Anaïs

    Anaïs Anaïs este un parfum mitic, la fel de revoluţionar în lumea parfumurilor ca şi Liberty în lumea modei, lăudându-se cu prima sticlă opacă de pe piaţă. Cuprinde peste 300 de note florale diferite. Parfumul Anaïs Anaïs îmbină în mod armonios curiozitatea, prospeţimea şi tandreţea.
  detalii produs

 
Cacharel Noa Perle

    Femeia Noa Perle descoperă noi senzaţii. Este deschisă misterelor dorinţei şi tentaţiei senzualităţii. Aceasta este o renaştere, o transformare a tinerei romantice într-o femeie modernă. Noa Perle este întruchiparea zeiţei Venus moderne, o femeie liberă, sofisticată, provocatoare şi senzuală cu o privire magnetică. Un parfum floral -...
  detalii produs

 
Cacharel Amor Amor

    Cea mai dulce fantezie a iubirii, o iubire pasională, plină de culoare, tânără şi explozivă. Amor Amor este dragoste la prima vedere. Amor Amor este o culoare: roşu, roşu aprins, roşul unui sărut, roşu pasional. Sticla Amor Amor este o grenadă al cărei ac de siguranţă este îndepărtat pentru explozia dragostei.
  detalii produs

 
Cacharel Amor Amor Tentation

    Amor Amor Tentation este parfumul unei femei care şi-a descoperit puterea de seducţie şi care începe să se joace cu ea. Această femeie fatală îi captivează şi seduce pe toţi cei din jurul ei. Este captivantă datorită aromei poţiunii sale misterioase a iubirii. Tărâmul său? O lume între realitate şi fantezie. Aceasta devine femeia...
  detalii produs

 
Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss

    Un nou limbaj al iubirii, tatuat pe piele: Amor Amor Forbidden Kiss. Parfumul iubirii pure, intense. Parfumul care te incita. Te descoperi atras de pericol, de necunoscut, de fructul interzis. Amor Amor Forbidden Kiss, un parfum floriental gourmand,  cu acorduri de cafea, vanilie, bujor, orhidee, original si sensual.
  detalii produs

 
Cacharel Amor Summer

    Parfumul Cacharel Amor Summer este o reintepretare a legendarului Amor Amor intr-o editie limitata de vara proaspat si luminos precum un apus de soare plaja. Notele de varf sunt grapefruit, ananas si rodie. Notele de mijloc sunt floare de portocal, trandafir si frangipani. Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, cedru si ambra.
  detalii produs

 
  Pag. 1 din 1  
 

Copyright © 2017 B&B Collection SRL. Toate drepturile rezervate.